Suport clienti

0723-338-206

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sambata 10:00 - 14:00

Suport

Black Friday

Black Friday 2016 are loc la sfarsitul lunii noiembrie. Prima zi de mari reduceri este 18 noiembrie si continua tot weekendul, pana pe 21 noiembrie.

Magazinul online de fashion allboutique.ro propune, in aceste zile, reduceri foarte mari la produsele de pe site. Va reamintim ca toate produsele comercializate pe acest site sunt produse în Romania, in ateliere de design si croitorie, folosindu-se numai materiale de calitate. Toate seriile de produse de pe acest site sunt in editii limitate, in functie de tendintele actuale.

Avand in vedere calitatea produselor, consideram ca preturile de pe acest site sunt mai mult decat rezonabile. Promitem ca, in zilele de Black Friday 2016, sa oferim preturi chiar mai mici la haine si accesorii pentru femei, dar si la accesorii pentru barbati (avem unele din cele mai frumoase papioane de pe piata romaneasca).

Produsele care vor intra in campania de reduceri fashion din cadrul "Black Friday 2016" sunt: bluze, camasi, cosmetice, deux-piece, fuste, geci si jachete, încaltaminte, paltoane, pantaloni, pulovere, rochii, tricouri, veste, bijuterii, fulare, esarfe, genti, ochelari de soare, papioane pentru femei si barbati.

Pentru cele mai mari reduceri din an, va asteptam pe site in zilele de Black Friday, intre 18 si 21 noiembrie 2016!
Black, Friday
Nu sunt produse în această categorie.
Afişare 0 - 0 din 0 (0 Pagini)