Suport clienti

0723-338-206

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sambata 10:00 - 14:00

Suport

Despre noi

Povestea brandului

All Boutique s-a nascut din pasiunea pentru moda romaneasca realizata de producatori romani si a reusit ca in 3 ani sa fie un magazin de referinta pentru femeile care isi doresc produse de calitate in editii limitate si preturi accesibile.

Produsele All Boutique sunt definite prin conceptele de exclusivitate, unicitate si calitate romaneasca, acestea, in majoritatea lor, nu se regasesc in alte magazine online sau offline, oferind o experienta unica femeilor care vor sa adopte un stil vestimentar diferit. Allboutique.ro este locul in care cumparatorii se intalnesc cu producatori talentati, ce creaza in serii mici sau in editii limitate, designeri la inceput de drum, altii decat cei prezenti pe canalele de media si pe alte platforme online.

Echipa All Boutique are grija sa gaseasca tot ce e mai bun de la producatori locali si sa aduca la indemana produsele si intr-un timp scurt de livrare.

Povestea Catalinei

Catalina Brinza a pornit All Boutique in urma cu 3 ani din pasiunea pentru fashion si produse de calitate de la producatori romani, cu dorinta uriasa de a le aduce pe ambele intr-un loc comun, unde preturile si calitatea sunt la ele acasa. Astfel, a luat nastere All Boutique, dupa 9 ani de experienta ai Catalinei in domeniul fashion si dupa ce si-a dat seama ca valorile si traditiile romanesti pot fi purtate si altfel, nu doar prin intermediul costumului popular, ci si prin produse moderne, cu inspiratie traditionala si mai ales prin alegerea producatorilor care sa construiasca creatii unicat pentru fiecare clienta in parte.

Tu cum porti Romania?

"Tu cum porti Romania" este numele campaniei din online realizata de brandul All Boutique cu ocazia zilei de 24 Iunie, Ziua Internatioanala a Iei. All Boutique si-a dorit sa afle ce inseamna sa porti Romania, iar raspunsurile au fost captate intr-un video indragit de catre public. Poti vedea video-ul aici.