Suport clienti

0723-338-206

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sambata 10:00 - 14:00

Suport

Termeni si conditii

Site-ul www.allboutique.ro, este proprietatea SC Celena Fan CG SRL inregistrata in Bucuresti, Splaiul Unirii, nr 45, sector 3, J40/7207/2011, CUI/CIF: 28619890, si va fi numita in continuare CFCG.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. CFCG isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

CFCG garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul allboutique.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei CFCG fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre allboutique.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru CFCG, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a CFCG asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului allboutique.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea CFCG si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CFCG a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului allboutique.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de CFCG pe site-ul allboutique.ro, politica de preturi
CFCG isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul allboutique.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. 
Preturile prezentate includ toate taxele aplicabile si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. 

Continutul allboutique.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor. Din acest motiv, CFCG nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul allboutique.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. CFCG si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul allboutique.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre CFCG la adresa de e-mail office@allboutique.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul CFCG. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. CFCG isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid Bookurier si TNT Romania.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 7 si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare cu un reprezentant al allboutique.ro. 

Costurile de livrare sunt:

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 250 RON 

18 RON cu TVA inclus pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 250 RON
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

CFCG isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de CFCG care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de CFCG fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de CFCG de la acest client.

5. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu allboutique.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (conform art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014  cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Astfel, produsele cumparate de pe allboutique.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile lucratoare de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0723.338.206) sau pe email (office@allboutique.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care s-a livrat, adica nou si in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtat, fara pete sau rupturi. In caz contrar el poate fi reexpediat clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, cusaturi rupte sau fortate, murdarie etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

NU SE ACCEPTA COLETE CU PLATA RAMBURS, ACESTEA VOR FI RETURNATE DIN NOU EXPEDITORULUI!

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. 

Allboutique.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul allboutique.ro nu sunt considerate comert la distanta**, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

!!!Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

- Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

- Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.

Prin urmare:

- Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna. Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

6. Garantia produselor 

Toate produsele comercializate de AllBoutique beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original (daca este cazul). In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

In cazul unei reclamatii, AllBoutique poate repara produsul sau inlocui produsul, daca acesta este disponibil pe stoc. In cazul în care nu este disponibil, clientului ii va fi rambursat pretul de cumparare in perioada de timp stipulata prin lege calculata de la data primirii reclamatiei scrise si a produsului in cauza.

Va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea produselor achizitionate de pe AllBoutique si conditiile prin care puteti beneficia de garantie:

CFCG ofera garantie pentru produsele de incaltaminte si marochinarie comercializate prin magazinul sau timp de 30 de zile calendaristice, in conditiile Legii nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, ale Ordonantei Guvernului nr. 21 din 21 august 1992 privind protectia consumatorilor, republicata si ale celorlalte prevederi legale incidente. Asiguram consumatorului Garantia comerciala prin repararea produsului, inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile art.11 din Legea 449/2003, art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata. Pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala, perioada de remediere este de maxim 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre consumator.

RECOMANDARI GENERALE DE INGRIJIRE SI UTILIZARE A INCALTAMINTEI

-  Dupa fiecare purtare, incaltamintea trebuie curatata de praf si asezata pe sanuri potrivite ca marime si forma;

-  Este interzisa spalarea pantofilor in masina de spalat;

-  Se recomanda depozitarea in locuri curate, ferite de umezeala sau surse de caldura;

-  Inainte de aplicarea oricarui produs pentru intretinere, luciu sau crema este necesara curatarea si uscarea incaltamintei;

-  Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mari durata de utilizare, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de încălţăminte într-o saptamana;

-  Incaltamintea trebuie ferita de lovituri directe si de agatarea sau calcarea in obiecte ascutite, smoala, bitum sau alte materiale ce pot conduce la distrugerea talpii;

-  Pantofii cu toc inalt sau talpa inalta nu sunt recomandati pentru conducerea autovehicolelor.

INSTRUCTIUNI DE CURATARE SI INTRETINERE A INCALTAMINTEI DIN PIELE NATURALA

-  Incaltamintea cu fete netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale umeda . Se recomanda evitarea periei si a substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;

-  Incaltamintea cu fete din piele velurata sau nabuc se curata cu o perie speciala pentru aceste tipuri de piele. A nu se folosi apa deoarece poate pata fata materialului. Petele de ulei sau grasimi se pot indeparta doar cu solutii speciale, recomandate acestor tipuri de piele;

-  Incaltamintea cu fete de lac sau metalizate se curata de praf cu o carpa moale, fiind interzisa folosirea substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;

-  Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu perie de haine uscata.

Inainte de aplicarea oricarui tratament, incaltamintea trebuie curatata si uscata.

Cititi cu atentie instructiunile producatorului inainte de a folosi produse de intretinere.

Modalităţi de asigurare a garantiei:

-  Repararea produsului;

-  Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat;

-  Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;

-  Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula

-  uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;

-  decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);

-  defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;

-  interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;

-  deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;

-  intretinere defectuoasa.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul allboutique.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul allboutique.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. CFCG isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

CFCG nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii CFCG si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@allboutique.ro

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul allboutique.ro este gazduit de serverele unei terte firme. CFCG nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. CFCG nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului allboutique.ro.

9. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe allboutique.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului allboutique.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.